top of page

Weg van dat onbestemde gevoel,
op naar een fittere en gezondere versie van jezelf

Wil jij?

  • Meer energie

  • Minder ‘vage’ klachten

  • Het 'monster' in jezelf temmen

  • Je beter in je vel voelen

  • Minder hormonale klachten

  • Een hoger libido

  • Meer levensplezier

 

Dan ben je bij Hormoontherapie Almere aan het juiste adres. Dé plek voor ondernemende vrouwen die in de bloei van hun leven zijn, maar die zich moe uitgeput voelen en niet weten waar het door komt.

Kamp jij al een tijdje met ‘vage klachten’ en weet je niet hoe je ze aan moet pakken?  

Ik ben hormoontherapeut en heb mij gespecialiseerd in de werking van neurotransmitters. Bekende neurotransmitters zijn endorfine, dopamine, GABA en serotonine. Neurotransmitters zijn betrokken bij het reguleren van onze stemming, emoties en algemene mentale toestand en spelen dus een ontzettend belangrijke rol bij het bepalen van hoe we ons voelen.

 

Ik kan je helpen!
Samen brengen we jouw neurotransmitters in kaart en gaan we op zoek naar de perfecte hormoonbalans waardoor jij weer lekker in je vel zit.

Op naar die verbeterde en blije versie van jezelf!

"Carolien is een rustige goed luisterende vrouw die je vraag ook echt hoort, doorvraagt en een eerlijk en oprecht advies geeft. Voedings tips geeft waar je ook wat mee kunt! Voel me erg prettig bij haar."

Eva Troost

"Fijne service. Er wordt goed naar me geluisterd en meegedacht."

Lucas & Mandy

"Carolien helpt mens en dier weer op weg. Na 2 weken al zoveel vermindering van klachten. Heel tevreden en kan het iedereen aanraden om contact met haar op te nemen."

Yvonne Heijboer

"Carolien is een zeer ervaren therapeut die verder kijkt dan `het standaard` boekje. Adviezen gaan dan niet alleen maar over voeding, maar ook over leefstijl en eventuele andere aspecten die hiermee te maken hebben. Een echte aanrader!"

Stan Limburg

bottom of page